ДИАНА ООД, гр. София

МЕДИНА МЕД ООД, гр. Стара Загора

BRIDGESTONE Europe SRL – клон България

MICHELIN Romania SRL

АВТОКОМПЛЕКТ ООД, гр. Сливен

АСАРЕЛ-МЕДЕТ АД, гр. Панагюрище

АСТ ООД, гр. Горна Оряховица

АУТОКОМ 1 ЕООД, гр. Бургас

БИГС ЕООД, гр. Бургас

БУЛАВТО АД, гр. Варна

ВТС-Агро Гуми ЕООД, гр. ВГоце Делчев

ГОТМАР ЕООД, гр. Съединение

ЕТ ТОШО ВИДЕВ, гр. Стара Загора

ЕТИКА М и М ЕООД, гр. Русе

ЗЕБРА АД, гр. Нови Искър

ИНТЕР СПРИНТ ЕООД, гр. София

КАМА БАЛКАНИ ЕООД, гр. София

КАО-ТЕХНИКС ООД, гр. Пазарджик

КИБАРСКИ ЕООД, гр. Пловдив

КОЛЕВ-Д.КОЛЕВ ООД, гр. Велико Търново

МАРГЕЛ ООД, гр. София

МАРГЕЛ-М ЕООД, гр. София

МОТОКАР СЕРВИЗ – Терзиеви и Узунов ООД, гр. Пловдив

НИКОС-ГАЛАКСИЯ ЕООД , гр. Петрич

НИРА КОМЕРС ЕООД, гр. София

ОПТИКОМ ООД, гр. Ст. Загора

ПАЛАДА-НМК ЕООД, гр. Карлово

СОФИЯ ФРАНС АУТО , гр. София

СТЕРВЕЛ ЕООД, гр. София

ЧОЧО ЕООД, гр. Гоце Делчев

ЮЛИ МОТО EООД, гр. София